Google plus Blog LinkedIN

Evenimente, stiri si noutati

Coaching de... primavara 26 februarie-26 martie 2014

1. Cine ești? 26.02.2014 

Este un atelier la care îi invit pe toți cei care spun "în Romania nu se poate" , "nu poți reuși decât pe pile" și altele din zona asta. Nu este un atelier în care facem polemici (deși, cine știe?!?!?) , ci doar un atelier în care vă arăt că se poate. Da, se poate în Romania. Da, se poate și fără pile.

Motivul pentru care am ales această temă?
M-AM PLICTISIT de oameni apatici (dar simpatici de felul lor), M-AM SĂTURAT de pesimisme fără fond și ABIA AȘTEPT să demontez o gramadă de prejudecăți! 
Este foarte tare (atelierul) pentru că va provoaca, va arăta limitele și cum sa treceți peste ele. 

2. Cât investești în ... TINE? 19.03.2014 

Este atelierul în care ne punem sub lupa sincerității și explorăm cât din ce facem cu timpul nostru ne servește cu adevărat. 
Am ales această temă pentru că ne împrăștiem într-o mie de direcții și avem senzația că facem foarteeeee multe lucruri bune.
Cum știi că faci bine ce faci? 
Este foarte tare (atelierul) pentru că te (mai) descoperi un pic și descoperi o tehnică simplă prin care te lămurești imediat care e cercul tau de performanță. 


3. Și un pic de ... business 26.03.2014 
Este atelierul dedicat celor care gândesc "să-mi deschid sau nu propria afacere?", celor care au avut o tentativă și au eșuat, celor care au demarat recent propria activitate. 
Am ales să gustăm și din business pentru că mă întâlnesc cu tot mai multă lume indecisă sau care dă gres (și atunci îți ia lumea în cap) în zona asta de prima mea afacere. 
Este foarte tare (atelierul) pentru că ai ocazia să te dumirești cum se ia o asemenea decizie, de a-ți deschide sau nu afacerea ta, afli care sunt factorii de care e MUSAI (adică neaparat) să ții cont pentru un start de succes și cum te descurci mai departe cu succesul. 


Vestitor de primavara : Vino la fiecare atelier și poți câștiga o sesiune privată de coaching în L'Atelier- ul meu de coaching. Cum se poate întâmpla asta? Participă 100% la fiecare atelier de coaching Incubator107 și s-ar putea să înhați chiar tu premiul! Câștigătorii (2 persoane) îi vom desemna prin tragere la sorți.

ÎNSCRIEREA la ateliere se face pe site http://oradea.incubator107.com/atelier/Breasla%20Glăsuitorilor/1135

Atelierele se țin la sediul Prietenii Veseliei: Str. Arany Janos, nr. 1, ap. 9.