Google plus Blog LinkedIN

Servicii de coaching

Life coaching

Sunt life coach instruit de catre Noble Manhattan Coaching , organizatie care, in Europa este lider in instruirea de life & executive& corporate coach.
Lucrez pe trei segmente principale: Stima de Sine (program de coaching dedicat creșterii stimei de sine), Working Moms (program de coaching dedicat femeilor care fac eforturi să îmbine armonios familia și cariera) și The Break-Up Point (program de coaching dedicat familiilor/cuplurilor aflate în criză).

Business coaching: lucrez pe două arii: Start-Up (program de coaching dedicat antreprenorilor aflați la început de drum) și Business-Up (program de coaching dedicat celor care dețin o companie de mici dimensiuni si caută modalități de creștere a profitului și a creativității în afacerea deținută) .

Sesiunile de coaching au loc fata in fata, la telefon sau online, pe Skype, in functie de preferintele si locul in care ne aflam. Una dintre frumusetile coachingului este ca acesta poate avea loc si daca intre coach si coachee(client) este o distanta de 200km, 500km sau alta cifra.

De-a lungul timpului, pe lângă acreditarea în coaching, m-am format ca și trainer, formator si consilier dezvoltare personala. Te Invit cu drag la...coaching!